pondelok 27. júna 2011

Dipy rôznych chutí



Keďže som spravila grissini hodil sa mi k nim nejaký dip..myslím, že z týchto sa dá vybrať ten svoj "naj" .
Navyše je to expresne rýchle na prípravu. 

Dip zo sušených rajčín :
Sušené rajčiny v oleji
Feta syr

Rajčiny scedíme z oleja (trošku môžeme požiť) a jednoducho ich rozmixujeme so syrom a 1.  dip je hotový.

Dip s rozmarínom:
Ovčí syr
Rozmarín
Olivový olej

Tak isto ako v predchádzajúcom postupe tiež len mixujeme a mixujeme :)

Hráškový dip:
Hrášok
Mäta
Soľ, mčk

Hrášok si uvaríme do mäkka spolu s mätou, scedíme a rozmixujeme so soľou a korením.

Dobrú chuť!

2 komentáre: