streda, 1. júna 2011

Šalát fatuš s jarnou zeleninou

Nové vydanie Apetitu je geniálne! Toľko skvelých receptov po kope... a tento šalát je jedným z nich.

Šalát fatuš s jarnou zeleninou:
500 g hrachu
1 uhorka
kôra a šťava z jedného citrónu
4 PL olivového oleja
petržlenová vňať
mäta
pažítka
200 g syru feta alebo parmezánu
soľ, mčk
1 ciabatta alebo pita chlieb

Postup:
Bylinky na hrubo natrháme a uhorku nakrájame.Hrach zmiešame s bylinkami, uhorkou a syrom. Na panvici opečieme ciabattu alebo pita chlieb. Šalát dochutíme olivovým olejom,citr.šťavou, soľou a korením. Na koniec zmiešame s opečeným pečivom a podávame.

Dobrú chuť!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára