piatok 13. júla 2012

Marhuľový koláč s marcipánovou posýpkou


Marhuľová sezóna je tu tak to treba využiť. Mala som chuť na nejaký dobrý koláč. Stavila som na istotu a vybrala recept z blogu www.dulce-de-leche-blog.com Koláčik bol úžasný a vrelo odporúčam vyskúšať. Ja som namiesto bielej múky použila špaldovú a biely cukor som nahradila steviou. Na chuti to myslím neubralo :)


Recept na koláč nájdete tu




20 komentárov:

  1. Marcipánovou posypku jsem kdysi taky dělala a pak jsem tajně chodila marcipánovou posypku ujídat. Byl tak krásně křupavý, že jsem prostě neměla dost.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéé to je krásný nápad dát ten dort na to pláténko, skvělé !!Krásné fotky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá to úžasně a chutnat to musí ještě líp. :) Je fajn někdy nahradit drobénku něčím originálním jako třeba marcipánem :)

    Taky mám blog o pečení: http://dinosaur-run.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. koláč veru chutil výborne :) dakujem za link na vas blog :)

      Odstrániť
  4. marhulami sa to vsade len "hemzi" :-) uz som prezrela par mojich oblubenych blogov, a tecu mi slinky, marhule v kolaci si uzasne a este ta posypka.. mmm

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásny fooblog, zároveň nádherné fotky. Cuketka.cz/ má v tebe obrovskú konkurenciu. Nemáš záujem si vymeniť odkazy alebo inak spolupracovať s mojím http://sk.home-pizzaovens.com/?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Natali, nominovala jsem tvůj blog na ocenění Liebster blog, tak se stav u mě na blogu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hi, I love the idea of a apricot crumble ,using marzipan for the crumble topping and the photos are stunning. It was also useful that you use Google translate to broaden your audience. But I would like to politely point out when you re-direct the reader to another site(link) you check to see if they to have google translator. You see I went there hoping to read the recipe but was unable.

    Best Wishes
    Kevin Ashton
    http://wannabetvchef.blog.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj Natali, objavila som Tvoj blog a je super. Skvelé recepty a úžasné foto.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  9. no tak tento musel byť úžasný :) ja som tento rok nestihla marhuľové nič :( ale tento si odložím, marcipán a marhule - to musela byť proste jedinečná kombinácia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. krasne fotecky a kolacik bez pochyb vyborny..

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásne fotky ... pohladenie pre dušu :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dobrý deň,


    Všimli sme si, že máte veľa chutných receptov na Vášom blogu a chceli by sme Vám predstaviť našu novú webovú stránku http://www.hladatrecepty.sk/ kde si naši užívatelia môžu vyberať z vyše 85 000 pozbieraných receptov. Na stránke sme vytvorili tiež rebríček Top blogov, kde nájdete všetky pridané blogy a môžete pridať aj ten Váš. My skopírujeme všetky recepty a používatelia ich potom môžu nájsť pomocou nášho vyhľadávača. Ak však kliknú na recept, tak ich presmeruje na Vašu stránku a tým pádom stúpne automaticky návštevnosť Vášej stránky. Nemusíte sa obávať, všetko Vám ponúkame úplne zadarmo.
    Hladatrecepty.sk má svoje sesterské webové stránky na celom svete. Budeme veľmi radi keď sa stanete súčasťou tejto veľkej rodiny.

    V prípade že máte nejaké otázky obráťte sa na nás.

    S pozdravom,
    Tunde
    info@hladatrecepty.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Natali, posli mi prosim ta kontakt. Velmi sa mi paci tvoj blog, je vidiet, ze ta to bavi. Co tak si blogovanim troska privyrobit? :) Zu

    marketing@acaimania.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Vypadá to krásně, škoda, že se nám letos urodilo docela málo meruněk.

    OdpovedaťOdstrániť