Bohužial, môj žalúdok nie je stvorený na takéto ťažké šaláty, ale tak aspoň si pochutnali ostatní ..nie je to typický zemiakový šalát na aký sme zvyknutý a práve to ma lákalo aby som ho vyskúšala
(ZDROJ: APETIT/apríl 2011)
Prísady:
zemiaky
cesnak
majonéza
sardelové filety
olivový olej
šťava z 1/2 citrónu
parmezán
jarná cibuľka
soľ a mleté čierne korenie
Postup:
Dáme si variť zemiaky a medzi tým si vymiešame cesnak so sardelami na hladkú pastu ( ja som sardely nepoužila tak som vymiešala len cesnak , olivový olej a majonézu) postupne pridáme citrónovú šťavu ( ja som dala aj sušenú citrónovú trávu) , parmezán a korenie. Podľa chuti osolíme a zmiešame s uvarenými zemiakmi. Vrch posypeme cibuľkou a nezostáva mi nič iné len tíško závidieť...
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára