streda 27. apríla 2011
Frittata s jarnou cibuľkou
Frittata pochádza z talianska a je to niečo ako omeleta alebo quiche ..môžete si ju pripraviť ako výdatné raňajky alebo ako chuťovku ku kvalitnému vínku...
Prísady:
3 vajcia
1 kyslá smotana
šťava a kôra z citróna
jarná cibuľka
soľ
mčk
petržlenová vňať
( syr - môže a nemusí byť je to na vás :) )
Postup:
Nie je to nič zložité ...Postači nám veľká miska v ktorej si zmiešame všetky prísady. Môžete frittatu upiecť aj vo veľkej forme ja som cesto dala do formy na muffiny.Pečieme pri teplote 200 st. kým sa frittata nenafúkne a neostane do zlatova . Necháme vychladnúť a máme hotovo.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára