Žiadny extra recept ani nič nové , ale chutilo mi to, tak som si povedala, že sa s vami oň podelím :)
Zapekaný baklažán:
baklažán
cuketa
paradajky
mozzarella
olivový olej
tymián
cesnak
parmezán
soľ a mčk
Postup:
Olivový olej si zmiešame s cesnakom . Baklažán prekrojíme a trošku vydlabeme vnútro. Potrieme ochuteným olivovým olejom na baklažán poukladáme lístky tymiánu a dáme zapiecť do vyhriatej trúby.Po cca 10 minútach vyberieme a poukladáme paradajky, cuketu a mozzarellu. Vrch posypeme parmezánom a dáme zapiecť na pol hodinku.
Dobrú chuť.
Zapekaný baklažán:
baklažán
cuketa
paradajky
mozzarella
olivový olej
tymián
cesnak
parmezán
soľ a mčk
Postup:
Olivový olej si zmiešame s cesnakom . Baklažán prekrojíme a trošku vydlabeme vnútro. Potrieme ochuteným olivovým olejom na baklažán poukladáme lístky tymiánu a dáme zapiecť do vyhriatej trúby.Po cca 10 minútach vyberieme a poukladáme paradajky, cuketu a mozzarellu. Vrch posypeme parmezánom a dáme zapiecť na pol hodinku.
Dobrú chuť.
Natali, Loved this recipe of baked eggplant. Unfortunetly, my google translator doesn't seem to know every word so could you please translate this for me please:
OdpovedaťOdstrániť"Baklažán prekrojíme a trošku vydlabeme vnútro"
Thank you so much :)
Hi Su, oh yes of course :) you must cut eggplant along and slightly scoop or get out inside from eggplant..do you understand? :)i hope...
OdpovedaťOdstrániťto vyzera kraaasne a chutne.. a zdravo :)))
OdpovedaťOdstrániťVypadá to vážně skvěle, miluju pečenou zeleninu, a se sýrem to muselo být vynikající :)
OdpovedaťOdstrániťMarysity: :) ďakujem ..veru, snažila som sa vykúzliť niečo zdravé
OdpovedaťOdstrániťMeg: bolo to výborné.máš pravdu :)
Oh, thanks a lot Natali, now I understood perfectly what needs to be done :)
OdpovedaťOdstrániťJa ti neviem, baklažánu som ešte neprišla na chuť, možno budúci týždeň vyskúšam tovj receptík a definitívne sa rozhodnem či baklažán áno alebo nie
OdpovedaťOdstrániťIvanka vyskúšaj a možno ťa prekvapí..ja tiež nie som moc velká faninka baklažánu ale tento mi chutil
OdpovedaťOdstrániťHey Foodies, Natali's Baked Eggplant recipe has been selected by Knapkins to be featured in a Recipe Guessing Game. Invite fans to play: http://knapkins.com/guess_games/644?source=blog
OdpovedaťOdstrániťAhoj, dnes som objavila tvoj blog a je super:)
OdpovedaťOdstrániťVeľmi sa mi páči food styling, aj fotografie! len tak ďalej :)
Kika