nedeľa 4. septembra 2011
Pečený karfiol so syrom žervé a parmezánom
Trošku "light" jedla nezaškodí tak som dnes vymyslela tento ľahký obed. Nie je to nič extra ale chutilo mi to, tak som sa o tento recept chcela podeliť. Karfiol som donedávna vôbec nemohla ani cítiť a zrazu mi nejak zachutil..neviem čím to je, ale druhým stavom určite nie :))))
Pečený karfiol so syrom žervé a parmezánom:
karfiol
maslo
parmezán
syr žervé
strúhanka
soľ
mleté korenie
Postup:
Karfiol rozoberieme na ružičky a dáme variť do posolenej vody. Zapekaciu misu vymažeme maslom a vysypeme strúhaným parmezánom. Naukladáme uvarený karfiol, potrieme ho syrom žervé, dochutíme mletým korením a vrch posypeme parmezánom a strúhankou. Ešte poukladáme plátky masla a dáme zapiecť do rúry na 200 st.
Dobrú chuť prajem !
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Karfiol je super. Mám ho tiež veľmi rád.
OdpovedaťOdstrániťUž aj ja :-)
OdpovedaťOdstrániťja karfiol zboznujem!!!!
OdpovedaťOdstrániťhezký nový design !!! :-)
OdpovedaťOdstrániťMarianna: už aj ja a dúfam že sa ti receptík zapáčil :)
OdpovedaťOdstrániťHappy.lenulka: ĎAkujem ..smažila som sa :-)