pondelok 27. júna 2011
Dipy rôznych chutí
Keďže som spravila grissini hodil sa mi k nim nejaký dip..myslím, že z týchto sa dá vybrať ten svoj "naj" .
Navyše je to expresne rýchle na prípravu.
Dip zo sušených rajčín :
Sušené rajčiny v oleji
Feta syr
Rajčiny scedíme z oleja (trošku môžeme požiť) a jednoducho ich rozmixujeme so syrom a 1. dip je hotový.
Dip s rozmarínom:
Ovčí syr
Rozmarín
Olivový olej
Tak isto ako v predchádzajúcom postupe tiež len mixujeme a mixujeme :)
Hráškový dip:
Hrášok
Mäta
Soľ, mčk
Hrášok si uvaríme do mäkka spolu s mätou, scedíme a rozmixujeme so soľou a korením.
Dobrú chuť!
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
super, poslednou dobou tiež "dipujem" :-)
OdpovedaťOdstrániť:-)
OdpovedaťOdstrániť